miercuri, 24 august 2011

Back to work!

Desi am venit mai devreme decat am anuntat si pentru ca din pacate nu putem ajunge la festivalul "Cetati Transilvane" de la Sibiu, bateriile sunt incarcate, comenzile plasate cat am fost plecati au fost expediate (ultimele astazi, multumim pentru intelegere) si avem cateva noutati de toamna si pentru evenimente.

Pentru nunta unei prietene dragi, Oana, in urma alergaturilor si antenelor intinse la maxim, am ajuns la conceperea unor aranjamente de masa deosebite, care se pot cumpara sau inchiria, cu lumanari si flori create in combinatiile pe care le visati. Ca un plus, florile nu se degradeaza daca sunt folosite pentru decoruri "acvatice", culorile si textura ramanand nealterate. Cred ca v-ati dat seama ca vorbim de colaborarea cu O'Flo- Floraria de hartie, nu?

Vom avea boluri speciale, decorate manual, care ascund flori, decoratiuni, lumanari si culori uluitoare, avantajul florilor fiind acela ca nu se ofilesc si nu necesita ingrijiri speciale. Aranjamentele sunt perfecte pentru nunta, botezul, petrecerea d-voastra insa se preteaza excelent si pentru cadouri, decorarea casei ori pentru holuri, receptii, evenimente, restaurante cu specific ori terase, baruri ori saloane tip lounge.

Ca o avanpremiera, in zilele ce urmeaza vom incerca sa va furam privirile cu  aceasta noua si unica conceptie decorativa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu