miercuri, 31 august 2011

Categorie noua in magazin - Aranjamente decorative

Pentru ca acum se precipita multe si ideile din vara, pe banda rulanta, incep sa prinda contur sau se consolideaza, am ales ca toate aranjamentele decorative cu flori si lumanari, perfecte pentru mesele invitatilor, masa de prezidiu la o nunta sau botez ori alta ocazie, sa se incadrez intr-o noua categorie, ARANJAMENTE DECORATIVE.

Aici veti gasi florile de hartie speciala, cu petale sidefate si in culori vii sau pastel, in boluri si vase de sticla, elegante si curate, in modele variate, luminate discret de lumanarile naturale EcoDecoLight. De aceea, colaborarea noastra cu O'Flo aduce acum paleta de culori pentru fiecare nuanta in parte, astfel incat d-voastra sa puteti alege avrianta care vi se potriveste si se asorteaza evenimentului sau incaperii.

Aranjamentele decorative EcoDecoLight se pot si inchiria, atunci cand vorbim de un numar mai mare de ornamente, pot varia si pot fi executate special, in regim de unicat, lasandu-ne pe noi doar sa il adaugam in motivele proprii de mandrie si bucurie. Si sa il aratam tuturor. Astfel, cu tematica sau nu, aranjamentele sunt perfecte daca aveti o nunta sau un botez (caz in care se asorteaza perfect cu cocarde, marturii, buchete si invitatii, meniu si place card-uri sau numarul mesei), o serata, un motiv de sarbatoare. Va putem infrumuseta masa de restaurant, bar, lounge, club, se pot amplasa discret in saloane si receptii, sali de primire, spa-uri si piscine acoperite, camere de hotel, pensiuni - unitati de cazare, alimentatie publica sau infrumusetare.

Oferta noastra se va imbogati treptat cu noi modele si variatiuni, lasandu-va si pe d-voastra sa va inspirati si sa va indragostiti de florile luminate EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu