sâmbătă, 27 august 2011

Stocurile noastre sunt de ieri la Sibiu

Pentru ca ne-ati solicitat noi comenzi si avem putin timp la dispozitie sa le pregatim, va anuntam ca in general stocul nostru, impreuna cu multe alte noutati, se afla la Sibiu, ca si participant la Festivalul Medieval "Cetati Transilvane".

Ca si anul trecut, in Piata Mare avem aceeasi locatie, aproape de Billa, tot in brasla sapunarilor. Noul eveniment sub denumirea "File de poveste" s-a anuntat si s-a dovedit a fi iar mai frumos decat cel de anul trecut. Oragnizatorii s-au tinut de cuvant si acum au multe alte evenimente in plus fata de editia anterioara. Dac adoriti sa vizitati centrul istoric cu toate minunatiile ce se petrec acolo, gasiti AICI programul acestor zile.

Prin colaborarea cu fetele de la Soap Mill care sunt si anul acesta in compania cosmeticelor organice 100% romanesti, lumanarile naturale EcoDecoLight si suportii nou achizitionati se regasesc la standul lor, in Centrul care acum cativa ani a fost ales Capitala Culturala Europeana. Iar noi am fost acolo...

Fie si doar in trecere, nu ratati aceste zile pline de culoare pe care le gazduieste Sibiul, pline de de costume si petreceri cu iz medieval, muzica cu specific, piese de teatru si multe multe altele. Iar pe noapte - luminile se aprind cu alt fast in piete, se petrec parade si concerte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu