marți, 29 noiembrie 2011

Noi suporturi tronconice - lumanari mai mari, mai parfumate

Bineinteles, colaborarea noastra cu producatorii si importatorii de sticla de calitate a dus la un nou stoc de suporturi pe care acum, in spiritul lunii decembrie, le decoram cu motive de Craciun. Paharele sunt din sticla groasa, curata, cu dimensiune mai mare si care pot adaposti o lumanare consistenta si compacta (pana la 225 g). O lumanare naturala, care tine mult mai multe ore - chiar zile, a carei ardere cu flacara frumoasa si curata va improspateaza casa si viata, care de asemenea dupa ce este consumata se poate solicita doar ca si refill (o noua rezerva, cu aceeasi aroma sau cu parfum diferit).

Primele lumanari au fost adapostite de suporturile pe care le-am prezentat AICI, intr-un articol anterior. Dintre acestea, de astazi vom reinnoi Colectia de CRACIUN, cu modele, culori si texturi pe care le realizam prin diferite tehnici de pictura. Astfel incat in urma comenzilor, suporturile din sticla au dimensiuni generoase: diametre de 8cm si 10 cm desfasurate pe o inaltime de 8 cm.

Pentru moment mai avem disponibil modelul Tri-Artari (un model de toamna, in culori specifice, reprezentand trei frunze diferite de artar), alaturi de modelul instelat pentru Craciun si Sarbatorile de Iarna (VANDUT):


Iar de astazi avem inca doua surprize, pentru seara, pe care le-am cautat si le-am gandit special colorat, deosebit, unic, intim. Si doar atat, deocamdata...

Cu drag, EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu