miercuri, 30 noiembrie 2011

Noutati? Am promis!

Asa vor arata o parte din lumanarile noastre, cu suport galben sablat semiopac, imprastiind o lumina ambientala, difuza, placuta. Suportul din sticla groasa va adaposti o lumanare relaxanta, meditativa, cu proprietati antistress si antidepresive, perfecta pentru serile pe care le dorim linistite, departe de grijile, zgomotul si stress-ul cotidian:


Parfumul se va armoniza cu starea si nevoia d-voastra: floral-fresh-dulce-acrisor prin uleiurile esentiale de roinita si lamaie, picant-piperat dat de uleiul esential de lavanda, dulce-complex-citric prin uleiul esential de citronella sau dulce-parfumat-floral-usor exotic adus de vaportii de geraniu si busuioc. Sunt combinatii frumoase, care sunt foarte active si pregatesc organismul pentru somn odihnitor si indeparteaza starea de tensiune fizica sau psihica.

Lumanarea se poate aprinde pentru a-si volatiliza uleiurile esentiale dupa ce ajungem acasa, este bine sa nu arda nesupravegheata iar incaperea in care lumineaza trebuie sa fie bine aerisita inainte. Parfumul se imprastie discret prin curentii de aer iar alaturi de terapia antistress amintita, veti beneficia si de alte valente ale uleiurilor esentiale: indepartati starile de blocaj, anxietatea, depresia, astenia, atacurile de panica sau starile extreme, euforice; va veti racori sufletul si veti limpezi gandurile; se amelioreaza pana la disparitie durerile de cap, respiratia ingreunata, tusea ori starea de iritare si nervozitate.

Alegem si noi, alaturi de d-voastra, calmul si relaxarea.

Cu drag, EcoDecoLight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu