luni, 25 ianuarie 2010

Un nou tip de lumanari - in suport tronconic!

De astazi, ne mandrim cu un nou tip de lumanare aflat la vanzare in categoria "Lumanari" - este vorba de "Lumanari in suport tronconic".

Dupa cum o anunta si denumirea, noutatea (fata de ceea ce ati vazut pana acum in magazinul online) consta in forma placuta si delicata a suportului de sticla. Abia de curand am reusit sa sustinem o noua sedinta foto, astfel incat sa le putem anunta iar d-voastra sa le gasiti navigand pe site.

Aromele sunt aceleasi, citrice, florale, exotice sau mentolate fresh, insa orice aroma sau parfum va doriti, se poate obtine intr-o lumanare curata din ceara. Si pentru acest tip de produs pe care vi-l propunem, puteti comanda doar rezervele parfumate, fara suport, atata timp cat aveti in ce sa le ardeti. Insa noi va recomandam suportul nostru, deoarece lumanarile noastre se muleaza perfect pe el.

Pentru ca de cateva zile ne-a 'atacat' o forma de raceala destul de rebela, care ne-a dat de furca si ne-a obosit, va pot recomanda cu mare incredere lumanarile cu ulei esential de menta si eucalipt, portocale si menta, pin, brad, menta simpla, rozmarin; la noi in casa ard de 2-3 zile si am observat ca pe langa calmarea acceselor de tuse sau de nas infundat, somnul de noapte si mai ales al fetitei noastre, a fost linistit si fara intreruperi cauzate de o respiratie ingreunata sau tuse.

Lumanarile cu portocale, lavanda, scortisoara sunt recomandata pentru un tonus mental pozitiv si optimist, iar pentru seri romantice, pasionale, mai ales ca acum se apropie 14 februarie - Valentine's Day (Ziua Indragostitilor) sau 24 februarie (Dragobetele autohton), v-am pregatit lumanari cu ylang ylang sau scortisoara, arome simple sau combinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu