sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Un nou tip de lumanari - in suport handmade unic!

Astazi lansam un nou tip de lumanari naturale, care folosesc suport de sticla handmade, unicate, special creeate pentru a evidentia uleiul esential folosit in compozitie. Insa surpiriza nu se opreste aici! Intr-o noua sesiune foto, va puteti face o idee asupra a ceea ce inseamna o lumanare pe un fundal inchis la culoare, grena. Inseamna o lumina intr-un un mobilier inchis ca si nuanta, mahon rosu sau foarte contrastant pana spre negru, inseamna eleganta, stil si romantism.

Paharele special decorate pentru lumanarile parfumate 100% naturale sunt nu doar unicate in Romania, ci chiar revolutionare prin simplitate, eleganta si durabillitate. Sunt expresia relevantei (un decor cu ace de pin sugereaza uleiul esential de pin, altul ce foloseste coaja de portocale - uleiul esential de portocale etc.), a bunului gust si a respectului pe care il avem in fata a tot ce este simplu si elegant, nu doar util si natural.

O astfel de lumanare va fi un cadou perfect pentru d-voastra, dar si pentru cei apropiati, iar ce este mai important - comenzile se pot face indiferent daca stocul este valid sau nu, pentru comenzi de peste 5 sau 10 bucati beneficiind de reduceri si discount-uri substantiale, se pot comanda (ca si la celelalte tipuri de lumanari) arome anume sau combinatii speciale iar in masura in care va doriti, putem realiza cadouri si aranjamente personalizate, in functie de eveniment si scopul cumparaturii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu