sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Magazin online, sectiunea 'Business/Evenimente'

Asa cum spuneam intr-un articol anterior, este vremea sa detaliem categoriile/sectiunile de baza din magazinul online de lumanari parfumate 100%naturale, marca EcoDecoLight.

Prima categorie din caseta stanga sus, pentru moment, este 'Business/Evenimente'. Aici se includ lumanari mici, in forme foarte variate dar a caror definitivare am gasit-o deocamdata intr-o delicata forma hexagonala (Impression Sparks si Nature Sparks), dar si lumanari in pahar decorat deosebit de elegant, handmade unic pe piata din Romania (10 Colors of Nature in White Dress).

Cele mai delicate si mici lumanari EcoDecoLight, din gama Sparks, se potrivesc foarte bine pentru nunti/botezuri/petreceri, in calitate de marturii. Pe langa faptul ca sunt integral naturale (nu contin parafina!), ard aprox 3-5 ore in suporturi speciale de lumanari pastila (diametru pana la 5 cm) si se pot turna intr-o gama foarte variata de arome date de uleiurile esentiale 100% naturale, pe care le folosim si le recomandam cu caldura. Acestea se folosesc cu succes in aromaterapie (sau aromoterapie) deoarece au abilitatea de a trata o sumedenie de afectiuni, atat spirituale, psihice, cat si fizice. Uleiurile volatile naturale folosite de noi sunt mentolate fresh (menta, pin, eucalipt, rozmarin etc.), florale (levantica), citrice (bergamot, portocale, lamaie etc.) sau orientale (ylang ylang). Insa pentru a veni in intampinarea d-voastra, la comanda putem folosi orice alte arome pe care vi le doriti, simple sau in combinatii speciale, astfel incat prietenii si invitatii d-voastra sa poata pleca acasa cu o amintire deosebita, unica in Romania!

Lumanarile din gama Sparks sunt potrivite si atunci cand cu diferite ocazii, ca si firma sau companie, doriti sa punctati un anumit eveniment din viata sau activitatea d-voastra, oferind clientilor, partenerilor sau chiar angajatilor ocazia de a profita din plin de beneficiile uleiurilor esentiale naturale.

Pentru fiecare set de 12 lumanari pe care le veti cumpara, platind doar 10, veti avea posibilitatea de a primi din partea noastra un saculet din material textil cu decoratiuni, naturale si ele, aromate la randul lor sau lasate simple, asa cum va doriti! Acestea se pot aseza astfel incat sa puncteze delicatetea si aromele lumanarilor cumparate, sau in cazul marturiilor, se pot oferi alaturi de micile lumanari fiecarui invitat.

De o alta natura sunt lumanarile in suport handmade decorativ, 10 Colors of Nature in White Dress. Acestea ard peste 24 de ore, sunt la fel de variate ca si parfum dar pot constitui nu doar un cadou elegant si stilat, ci o componenta a decorului sau atmosferei cu care doriti sa va intampinati clientii sau partenerii de afaceri. Vorbim aici de terase (sunt uleiuri esentiale care alunga insectele), hoteluri si pensiuni (puteti impregna o atmosfera romantica tinerelor cupluri si nu doar lor), teatre sau cinematografe, baruri si restaurante (uleiurile esentiale absorb mirosul de mancare si fum de tigara, reimprospateaza si dezinfecteaza aerul), cafenele sau ceainarii. Pot fi incuse la randul lor in evenimentele importante din viata (nuta, botez etc.) prin aranjamentele deosebite pentru mese, pe care le putem gandi impreuna sau la care doriti sa alaturati lumanarile noastre naturale.

10 Colors of Nature in White Dress sunt de asemeni potrivite si atunci cand in ideea avangardista de a produce o atmosfera cat mai placuta la birou, ajutati prin aprinderea lor si relaxarea, calmarea si schimbarea dispozitiei angajatilor, asigurati cadrul pentru o mai buna concentrare si le oferiti un tonus mental pe care altii si-l doresc macar acasa.

Sunt foarte potrivite pentru a face o surpriza neasteptata cuiva drag, de Valentine's Day (Ziua Indragostitilor), o sarbatoare asimilata repede si in Romania, alaturi de Dragobetele autohton.

Cum este si normal, la cumpararea a cel putin 10 bucati, beneficiati de un discount substantial si bineinteles, cu cat cantitatea de lumanari va creste, cu atat veti beneficia si de alte servicii, produse ori reduceri din partea EcoDecoLight.

Va asteptam in magazin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu