duminică, 5 decembrie 2010

Cadou in ajun de Mos Nicolae - transport gratuit!


Astazi, pentru ca vremea este destul de capricioasa si am strica toate ambalajele, nu ajungem la targ la Romexpo. De aceea, pentru toti cei care doresc astazi sa ofere cadouri de Mos Nicolae (Bucuresti) va oferim transport gratuit direct la domiciliu.

Toate comenzile plasate pana in ora 15:00 vor fi livrate incepand cu ora 16:00 iar pentru o mai buna gestionare a traseelor, va rugam sa ne lasati si un numar de telefon. Va oferim astfel ocazia sa ne vedem fara a iesi in mod special din casa (cu atat mai mult cu cat targul este destul de departe si nu toti dispunem de autoturism).

Va asteptam comenzile pe email (office[at]ecodecolight.com), prin intermediul magazinului EcoDecoLight sau telefonic (0745/756.198). Si nu uitati, in plus, in centrul Bucurestilor, in zona Universitate, avem produsele la targul prietenilor de la Soap Mill (daca va este mai aproape) Detalii despre locatie gasiti AICI.

Cu drag, EcoDecoLight...

P.S.  Se pare ca extindem promotia de transport gratuit (prin Posta) si pentru restul tarii, pentru orice comanda depaseste 25 lei. Plata o asteptam in contul bancar pe care vi-l vom trimite prin email, alaturi de alte detalii necesare. Dupa validarea platii, coletul va fi expediat prin posta fara alte cheltuieli suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu