luni, 13 decembrie 2010

Transport gratuit pana la 31 decembrie

De astazi avem o surpriza pentru toti cei care-si doresc un camin in care Sarbatorile de Iarna sa se desfasoare alaturi de parfumul lumanarilor naturale EcoDecoLight: toate comenzile de minim 25 lei vor beneficia de transport gratuit (asiguram transport in masura posibilitatilor, direct la domiciliu sau folosind serviciile Postei Romane). Tot ce trebuie este sa efectuati plata in contul bancar iar datele pentru efectuarea platii se vor trimite prin email, dupa efectuarea comenzii. Trimiteti confirmarea platii (poza sau scanata) si comanda d-voastra va pleca in cel mai scurt timp posibil (chiar si in aceeasi zi).

Toate lumanarile COLECTIEI DE CRACIUN au suporturi pictate, sunt cadouri UNICAT handmade; suporturile se pot spala in masina de vase ori cu un sapun/detergent moale fara a se insista pe desen. Lumanarile ard curat, eliminand treptat uleiurile esentiale prinse in ceara. Paharul se curata integral, la sfarsit ramanand o pelicula subtire de ceara si impuritati, perfect pentru a se arde o noua rezerva. Se pot folosi in siguranta alaturi de copii mici ori femei insarcinate, trebuind sa arda minim o ora pentru a beneficia de efectul terapeutic benefic tuturor. Inainte de fiecare aprindere, este indicat sa se rupa fitilul la varf (pentru ca nu este tratat chimic nu se autoconsuma si va face mereu cate un bumb de cenusa intarita la capatul de ardere). Dupa aceasta operatiune (daca flacara este prea mare, se stinge lumanarea, se lasa sa se raceasca putin si se rupe fitlul), lumanarea va arde din nou curat, luminos si va incanta atmosfera caminului/biroului/evenimentului d-voastra.

Sunt perfecte pentru restaurant sau pentru terase (pe timpul verii), acoperind si inlaturand natural fumul de tigari sau mirosul de mancare, cu atat mai mult cu cat avem variante de arome pentru fiecare ocazie, moment al zilei sau reteta, eveniment sau categorie de invitati, tematica ori paleta coloristica.

Ne bucuram sa fim mereu alaturi de d-voastra si va asteptam cu ultimele piese destinate sarbatorilor de iarna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu